Animerad Video för ditt företag

Posted on Wednesday, 25 February 2015

Animerad Video för ditt företag – Om Sundstedt Animation

Svensk Animerad Video för ditt företag

Välkommen till produktionsbyrån Sundstedt® Animation, en personlig, flexibel animationsstudio med fokus på produktion av animerade kortfilmer, reklamfilmer, explainer video, musikvideo och whiteboard video.

100% originell Animerad Video skapad från grunden

Animerad Video för ditt företag

Animerad Reklamfilm – Förklara vad ni gör på 60 sekunder! Produktionsbolaget Sundstedt Animation, som drivs av Anders Sundstedt, producerar allt från animerad kortfilm, explainer-video, företagsfilm, förklarande animerade filmer, animerad reklamfilm, motion graphics, infomercials, musikvideor, TV reklam, titelsekvenser, whiteboard videor, VideoScribe videor och och illustrationer till egna kunder, reklambyråer, marknadsavdelningar och studios. Våra filmer har nyligen vunnit priser, livit nominerade och officiellt utvalda av över 47 internationella filmfestivaler.

Sundstedt Animation Awards Winner Laurels 2020

Som produktionsbolag inom animerad video vet vi att film är det effektivaste sättet att kommunicera på nätet. Vi har jobbat med flera av sveriges största företag och t.ex många whiteboard filmer för Microsoft. Behöver ni hjälp med ett animerat filmprojekt? Vi är specialister på att skapa 2D animerad video. Därför finns vi. Kontakta oss, hör av er idag!

Video Portfolio – Kolla in exempel på de animerad filmer vi har skapat!

Idag finns det mängder med produktionsbolag i Sverige och utomlands som gör animerade filmer. Därför är det viktigt att du väljer rätt leverantör. Vi erbjuder produktion av kreativ rörlig kommunikation för såväl TV reklam, digitalt som sociala medier med Animerad Video för ditt företag. Vi älskar att förenkla och sammanfatta komplex information i korta animerade explainer filmer. Vi tror att välproducerat innehåll med hög kvalitet har förmågan att förvandla ditt företag. Så här kan du se några av de lättillgängliga filmer vi har skapat till våra kunder:

SOFI K – Fall Back Down (Official Lyric Video) - Sundstedt Animation
SOFI K - Animated Lyric Video
The Big Balloon to the Moon Animated Music Video
Karl Baudoin - Animated Music Video
Wonder - Animated Music Video
Wonder - Animated Music Video
Catch a glimpse Official Music Video - Sundstedt Animation
Catch a glimpse - Animated Music Video
The Old Red Rooster Music Video
The Old Red Rooster - Animated Music Video
Kÿpe Poka Animated Rap Music Video
Poka - Animated Music Video
Lush Animated Music Video - Mother - Sundstedt Animation
Lush - Animated Music Video
Francis Martin – Mind Come Up (Trinity) [Official Music Video]
Francis Martin – Animated Music Video
Pale White Guy Animated Music Video - Sundstedt Animation
Live - Animated Music Video
Cayman Dance Animated Music Video - Sundstedt Animation
Cayman Dance - Animated Music Video
Glasgow City Council - Sundstedt Animation
Glasgow City Council – Animated Explainer Video
International Diabetes Federation - Taking Diabetes to Heart - Sundstedt Animation
IDF - Animated Campaign Video
DPRAA Animated Explainer Video
DPRAA - Animated Explainer Video
KiDS Educational Whiteboard Video
IDF KiDS - Educational Whiteboard Video
ADP Animations - North Ayrshire Council - Sundstedt Animation
ADP Animated Series
ECO-Schools Explainer Video by Sundstedt Animation
Eco-Schools - Animated Explainer Video
Pfizer Explainer Video
Pfizer - Pharmaceutical Explainer Video
Fewer Funerals Animated Explainer Video
Fewer Funerals - Animated Explainer Video
The Black Sheep - Animated Music Video
The Black Sheep - Animated Music Video
Glasgow University SHLC Animated Educational Video by Sundstedt Animation (21)
Glasgow University - Animated Educational Video
HAMMER - Wolfman (Music Video) - Sundstedt Animation
Wolfman - Animated Music Video (loops)
Phylli Sinclair - Sundstedt Animation
Phyllis Sinclair – Animated Music Video (Loop)
Title Sequences by Sundstedt Animation
Lofi Girl - Animated Music Video Loops
Microsoft Whiteboard Video - Sundstedt Animation
Microsoft - Windows Whiteboard Video
Windows Enterprise med Software Assurance
Windows Enterprise Software Assurance - Whiteboard Video
Windows Defender Advanced Threat Protection
Windows Defender - Whiteboard Video
Windows As A Service VideoScribe
Windows As A Service - Whiteboard Video
Kom igång med Windows i molnet - VideoScribe - Anders Sundstedt
Kom igång med Windows i molnet - Whiteboard Video
Duraflor Animated Explainer Video
Duraflor - Animated Explainer Video
BLS Animation - Sundstedt Animation
British Sign Language - Animated Infographics
100 Years in Marketing Explainer Video - Sundstedt Animation
100 Years in Marketing - Animated Explainer Video
Triple Card Holder - Sundstedt Animation
Triple Card Holder - Introduction Video

Hur en animerad video kan hjälpa ditt företag

Hur kan animerad företagsfilm hjälpa just ditt företag? Våra animerade reklamfilmer fångar uppmärksamheten hos era besökare. Tillsammans finner vi en lösning som driver din affär. Vi anpassar din film för ditt varumärke genom att skapa en design som passar ert varumärke och budskap. Vår animation studio nära Glasgow, Skottland, producerar lättillgängliga animerade filmer åt bland annat medicinska företag, forskning, universitet, app-företag och teknikföretag. Vi ser till att hjälpa er hela vägen från er egen idé till en helt färdig animerad film, utifrån dina önskemål.

corporate 2d inforgraphic animation service

Specialister på att göra animerad video som skapar förståelse

Vi erbjuder produktion av kreativ rörlig kommunikation för såväl TV reklam, säljmöten, digitalt och sociala medier. Våra filmer / videoprofiler / vinjetter är varierande och unika. Som producent av animerade grafiska profiler producerar vi denna åt er. Arbetet är helt in-house, vi gör allt arbete i vår egen studio i Skottland. Vi utgår inte ifrån mallar och vi använder inte så kallade ‘stock’ material utan skräddarsyr alla animerade filmer för att passa er grafiska profil eller den stil ni har tänkt er för just denna film. Vi animerar film i både 2D och 2.5D, till såväl informations- och reklamfilmer. Genom att fokusera helt på 2D, inte 3D, så har vi mer erfarenhet och är vassare på 2D än studior som fokuserar på både 2D och 3D. Vi har fokuserat helt på 2D sedan 2010.

Animerad Reklamfilm - Sundstedt Animation

Vi både designar, illustrerar, animerar och producerar ert rörliga innehåll som kan användas för både TV-reklam or PR, social kanaler, webb video, sociala kanaler och kan användas av alla olika enheter inom företaget. En lyckad kampanj beror på hur den samverkar med din hemsida och social media. En animerad reklamfilm ger liv till din säljpitch och gör jobbet åt dig. Enligt studier så kommer vi bara ihåg mellan 3 saker ifrån en video som är mellan 2 minuter lång, så det är viktigt att fokusera på det viktigaste in din animerade video.

animerad reklamfilm ger liv till din säljpitch - Sundstedt Animation

Chansen för att en hemsida att bli på Google förstasida är 53 gånger större om den innehåller video. (Insivia)

Animerad Explainer Video Produktion

Vi har hjälpt företag i hela världen med lättillgänglig animerad video sedan 2010. Vi arbetar med både Svenska och utländska kunder, främst Skottland och England men även USA och Europa. De animerade videoprofiler vi skapar fungerar ofta som vinjetter som kan användas o olika situationer, till exempel på storbildskärmar och sociala kanaler. För att läsa många testimonials (på Engelska) se vår testimonial sida.

Animerad Video för Sociala Kanaler - Sundstedt Animation

Animerad Explainer Video Produktion

Förstår era kunder vad det är ni gör? Våra skräddarsydda explainer videos hjälper er att förklara! Explainer video har många olika namn: animerad informationsfilm, explainer, animerad reklamfilm och animerad infographic video. Våra animerade reklamfilmer skapar förståelse med känsla för ditt företag. Våra explainers underlättar er säljprocess. Många väljer att se en animerade video istället för att läsa informationen på hemsidor eller informationsblad. En animerad video passar perfekt för dig som vill förklara din tjänst, produkt, idea eller budskap på ett enkelt sätt.

Specialister på att göra animerad video som skapar förståelse

Vi hoppas att du är en kund som följer trenden med rörlig kommunikation och hur den kan användas för att stärka företagets varumärke & profil. Med animerad video blir det lättare för kunder och besökare att förstå hur din tjänst eller produkt fungerar och förklara varför de ska anlita ditt företag och inte din konkurrent. Nästa gång du måste pitcha ditt företag, varför inte göra det via en lättillgänglig explainer-video som också kan hjälpa till att öka försäljningen?

explainer-video som också kan hjälpa till att öka försäljningen - Sundstedt Animation

När företag lägger ut en ny video så vill deras kunder se den! Instruktionsfilmer kan också minska tiden ni lägger på er support. Förklara snabbt och tydligt med animerad video. Har du sett en video, som förklarar hur produkten eller tjänsten de erbjuder fungerar? Många företag som Dropbox, Salesforce, Ebay, Microsoft och Pfizer använder animerade reklamfilmer och explainer videor. Vi har faktiskt skapat många videor både för Pfizer och Microsoft. Våra kunder har alla varit väldigt nöjda med slutprodukten och kvalitet.

Explainer Videos - Problems to Solve

Med en video på din landningssida kan du öka din konverteringsfrekvens med upp till 80%. (Unbounce)

Intresserad av en animerad videoprofil för ditt företag? Vi har alltid solida leveranser med rätt känsla och angiven tidsram. Ge oss några minuter och upptäck fördelarna med Animerad Reklamfilm & Explainer Videos. Om du vill du veta mer om oss och hur en animerad video kan hjälpa ditt företag, kontakta oss idag för en gratis offert och så kan vi berätta mer om vår service. Du väljer själv om du vill bli kontaktad av oss för en detaljerad offert. Använd vår kontakt sida eller skicka ett mail direkt. Så vässa era budskap med oss genom animerad video av högsta kvalitet!

fördelarna med Animerad Reklamfilm & Explainer Videos

Ready to partner?

  Ready to partner with a multi-award-winning, freelance, self-employed animator based in Scotland, UK? Anders doesn't work with just anyone. You have four easy options on how to get in touch::

  1. Please fill out the simple form below and we’ll follow up.
  2. Call Anders: +44 7531 800 711 to discuss your project.
  3. Chat with Anders in the lower right corner on this page.
  4. Email Anders with project details at hello@sundstedt.co.uk.

  Anders can help you create captivating animated videos that engage your audience and grow your business. Let's bring your ideas to life!

  Your name*

  Your email*

  Your website

  How can we help? Details please!*

    Yes, please subscribe me to the newsletter.

    I agree for this information to be used to respond to my enquiry. *

  * Indicates Required

  Please prove you are human by selecting the plane.

  Sundstedt Animation

  22 Auldlea Gardens
  Beith KA15 2EP
  Scotland, United Kingdom
  +44 7531 800 711

  Call Anders To Get Started!

  What most people do is complete the form above. We can then follow up, get you booked in for a free consultation and provide you with a free quote.

  Want to know more about our animated video services? Please have a look at these pages for more information:

  Services – What We Do
  Animation & Whiteboard Portfolio
  Animated Music Video Production Service
  Lyric Video Production Service
  Explainer Video Production Service
  Healthcare, Biotech, Medical & Pharmaceutical Animation
  Corporate Video Production Service
  Non-Profit Explainer Video Service
  Social Media Animation
  VideoScribe Video Production Service
  Whiteboard Animation Service
  2.5D Parallax 3D Effect Animated Photo Service
  Animated Infographics
  Book Trailer Video Service – Animated Book Trailers
  Title Sequence Design Service
  Professional Video Skin Retouch Service
  Animated Illustration / Animated Loop
  2D Paper Animation
  One-to-one advice, consulting and training
  Sponsorship & Partners

  Back To Top

  How useful was this post?

  Click on a star to rate it!

  Average rating 0 / 5. Vote count: 0

  No votes so far! Be the first to rate this post.

  We are sorry that this post was not useful for you!

  Let us improve this post!

  Tell us how we can improve this post?

  Don`t copy text!