Animerad Video för ditt företag

Posted on Wednesday, 25 February 2015
Artist or a band wanting an animated music video?
Animated Web Video Product by Animation Studio Sundstedt Animation

Animerad Video för ditt företag

animerad-video-for-ditt-foretag

Välkommen till produktionsbyrån Sundstedt® Animation, en flexibel animationsstudio & ett produktionsbolag som producerar animerade kortfilmer och reklamfilmer för webb och tv.

Förstår era kunder vad det är ni gör? Våra explainer-videos hjälper er att förklara! Vi producerar allt från animerad kortfilm, explainer-video, företagsfilm, förklarande animerade filmer, reklamfilm, motion graphics, infomercials, musikvideor, titelsekvenser och illustrationer till egna kunder, reklambyråer, marknadsavdelningar och studios. Tillsammans finner vi en lösning som driver din affär. Vår Glasgow animation studio producerar animerade filmer åt bland annat medicinska företag, forskning, universitet, app-företag och teknikföretag.

Behöver ni hjälp med ett animerat filmprojekt? Hör av er!

Animerad Grafisk Profil

Vi erbjuder produktion av kreativ rörlig kommunikation för såväl TV reklam, digitalt som sociala medier. Våra filmer / videoprofiler / vinjetter är varierande och unika. Som producent av animerade grafiska profiler producerar vi denna åt er. Arbetet är helt in-house, vi gör allt arbete i vår egen studio i Skottland. Vi både designar, illustrerar, animerar och producerar ert rörliga innehåll som kan användas för både TV-reklam or PR, social kanaler, webb video, sociala kanaler och kan användas av alla olika enheter inom företaget.


Scene

Vi arbetar med både Svenska och utländska kunder, främst Skottland och England men även USA. De animerade videoprofiler vi skapar fungerar ofta som vinjetter som kan användas o olika situationer, till exempel på storbildskärmar och sociala kanaler. Vi hoppas att du är en kund som följer trenden med rörlig kommunikation och hur den kan användas för att stärka företagets varumärke och profil!

rörlig kommunikation

Intresserad av en animerad videoprofil för ditt företag?

Kontakta oss för en gratis offert.

READY TO PARTNER? – CONTACT US FOR A FREE QUOTE!

Please fill out this quick animated video form and we’ll follow up.
Or call Anders Sundstedt: +44 (0) 7531 800 711.

Your name*

Your website

Your email*

How can we help? Details please!*

 By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. Privacy Policy. *

* Indicates Required


Back To Top

Artist or a band wanting an animated music video?
Animated Web Video Product by Animation Studio Sundstedt Animation
error: Alert: Content is protected !!